cOVID19

Benvolguts/des socis/es,

Degut a que demà dilluns 18 de maig la nostra regió entra a la fase 1 de desconfinament procedirem a l’obertura de les instal·lacions del Club només per practicar tennis i pàdel en format individual (1 contra 1).

Seguint les recomanacions de les Federacions Catalanes de Tennis i Pàdel adjuntem un PROTOCOL BÀSIC D’ACTUACIÓ DAVANT DEL DESCONFINAMENT FASE 1 on estan indicades les mesures que s’han de seguir per poder fer ús de les instal·lacions. Preguem que llegiu detalladament aquest protocol i sigueu responsables de seguir les indicacions pel bé de tots els socis. A l’última pàgina d’aquest document hi podeu trobar el Compromís de responsabilitat per a l’ús de les instal▪lacions que haureu d’omplir, signar i enviar al correu del Club (info@tennislaserreta.cat) per poder fer ús de les instal·lacions durant aquests dies.

Us informem també que es realitzarà una neteja i desinfecció diària de les instal·lacions per part del Club. També s’ha instal·lat dos dispensadors de gel hidroalcohòlic, un a les pistes de tennis i l’altre a les pistes de pàdel, que s’haurà d’utilitzar abans d’entrar a la pista i també al sortir. 


Protocol Bàsic d’Actuació


Compromisos Responsabilitat

Share