Tennis

Normativa per al correcte ús de les pistes de Tennis.

1.- L’ús de les pistes de tennis queda exclusivament reservat als socis/es del Club, i de manera excepcional en podran fer ús els convidats/es d’aquests.

2.- Per fer ús de les pistes de tennis, els socis menors de 12 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult.

3.- Les pistes de tennis no podran ésser utilitzades en cas de gel, neu, pluja i/o calor extrema, o d’altres elements que puguin deteriorar la superfície de joc.

4.- El club es reserva el dret de reservar les instal·lacions per a ser utilitzades en;

                    . Competicions o campionats.

                     . Escola de pàdel.

5.- Per fer ús de les pistes de tennis, caldrà fer prèviament la reserva exclusivament per Internet a www.tennislaserreta.cat, fent constar el nom complert i el telèfon/mail de contacte del soci que realitza la reserva. 

6.- Passat el temps de la reserva, els socis participants podran continuar jugant si no hi ha cap altre/a soci/a inscrit esperant.  

7.-  Les pistes de tennis quedaran excloses de reserva per als fills dels socis menors de 12 anys i els convidats.

8.- Per entrar a les pistes, cal portar roba esportiva d’acord amb l’activitat de tennis, calçat esportiu amb sola adequada pel tipus de paviment i la raqueta corresponent.

9.- Els no socis convidats podran accedir a la resta de les intal·lacions del club a excepció de la piscina i les pistes de pàdel, si no han fet la reserva corresponent tal i com marca la normativa.

 

SI ALGUN SOCI OBSERVA L’INCOMPLIMENT D’AQUESTES NORMES TÉ TOT EL DRET A CRIDAR L’ATENCIÓ DE L’INCOMPLIDOR. TAMBÉ POT COMUNICAR­HO A LA JUNTA.

 

 

LA JUNTA

 

Share

Deixa un comentari